Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.7 °C

Ze svodky přerovské policie

Krimi

28.8.2014

Autor: zd

Ženě zmizely z účtu 3 tisíce ● Na výživném dluží 66 tisíc. Na povedeného otce si posvítí policie ● Dva muži se porvali v centru Přerova

Ženě zmizely z účtu 3 tisíce

Zatím neznámý pachatel odčerpal z karty padesátileté ženy z Přerovska tři tisíce korun. Policisté případ vyšetřují. Zatím totiž není ani známo, jak a kde pachatel k ženině kartě přišel. Policie zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za který zloději hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Na výživném dluží 66 tisíc. Na povedeného otce si posvítí policie

Třiačtyřicetiletý muž z Přerovska neplní vyživovací povinnost od října loňského roku. Rozhodnutím soudu má přispívat na výživu svých tří dětí částkou 6 tisíc korun měsíčně. Dlužná částka se tak vyšplhala na 66 tisíc korun. V případě prokázání viny a odsouzení hrozí podezřelému až dvouleté vězení.

Dva muži se porvali v centru Přerova

K incidentu mezi dvěma muži ve věku 39 a 29 let došlo už v pondělí 25. srpna kolem půl deváté večer na ulici Palackého v Přerově. Starší z nich měl mladšího ze zatím přesně nezjištěných příčin fyzicky napadnout, povalit na zem, škrtit ho a vyhrožovat mu újmou na zdraví. Naštěstí nebyl nikdo zraněn, vznikla však škoda na majetku u mladšího z mužů, a to ve výši 1 100 korun. Policisté rvačku vyšetřují.

zd

Reklama

OPTI LENS s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Proč právě Opti lens ? Jsme oční optika s oční ordinací již 25 let na trhu. Skvělé ceny bez umělých slev. U každé zakázky hledáme nejlepší řešení pro vás zákazníky. Krátké obje...