Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.9 °C

Ze svodky přerovské policie

Krimi

31.7.2014

Autor: pnar

Objednal si minci, nemá nic. ● Zloděj vybílil chatu.

Objednal si minci, nemá nic

V květnu letošního roku inzeroval jeden z internetových portálů prodej vzácných australských mincí, jednu za 460 EUR. "Na jeho nabídku zareagoval osmasedmdesátiletý muž z Přerovska, který předem na určený účet zaslal 16 tisíc korun. Poté mu měla být mince zaslána. Do dnešního dne se však žádné mince, ani případného vrácení peněz, nedočkal. Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání přečinu podvod, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky," sdělila mluvčí policie Irena Urbánková.

Zloděj vybílil chatu

Nezvaného návštěvníka měla jedna z chat v katastrálním území Polom. Ke vloupání došlo v době z úterý na středu. "Neznámý pachatel vnikl po poškození petlice do kůlny u chaty, odkud odcizil desetilitrový kanystr s benzinem, dvacetilitrový kanystr s naftou, benzínovou sekačku, kufr s různým nářadím, akuvrtačku a zahradní nůžky. Nepohrdl ani dekou. Majiteli tak způsobil celkovou škodu odcizením a poškozením za téměř 18 tisíc korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání přečinu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky," ukončila výčet zajímavých případů Urbánková.

pnar

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.