Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 2.3 °C

Ze svodky přerovské policie

Krimi

25.7.2014

Autor: zd

Zloděj se činil: ze sklepa zmizel olej, kečup a zavařené maso ● Po nájezdu vandala bude Jadran bez zmrzliny ● Vzal si půjčku, nesplácí

Zloděj se činil: ze sklepa zmizel olej, kečup a zavařené maso

V době od 23. do 24. července se někdo vloupal do sklepní kóje na sídlišti Struhlovsko v Hranicích. Zatím neznámý pachatel vypáčil nejdřív dveře, pak si odnesl 7 lahví oleje, 5 sklenic kečupu a 5 sklenic se zavařeným masem. Škoda odcizením byla vyčíslena na 500 korun, poškozením na 3 tisíce korun. Případ policisté prošetřují.

Po nájezdu vandala bude Jadran bez zmrzliny

Včera přijali lipničtí policisté oznámení o krádeži, ke které došlo ve středu někdy mezi večerem a půlnocí u jezera Jadran v Oseku nad Bečvou. Zatím neznámý pachatel vnikl do jednoho ze stánků, ukradl 5 piv v plechovce, tři desítky sáčků s brambůrkami, ale také vypnul mrazící pulty se zmrzlinou. Díky tomu se rozpustilo kolem 500 zmrzlin a nanuků a 18 čtyřlitrových van se zmrzlinou. Škoda odcizením byla vyčíslena na 1 515 korun, poškozením na 16 000 korun.

Vzal si půjčku, nesplácí


Osmnáctiletý mladík z Přerovska si v květnu letošního roku u jedné ze společností sjednal půjčku na 15 tisíc korun. Zavázal se ji splácet pravidelnými měsíčními splátkami, do dnešního dne však neuhradil ani jednu ze splátek a se společností nijak nekomunikuje. Při prověřování policisté zjistili, že při sjednávání smlouvy uvedl nepravdivé údaje. Hrozí mu až dva roky za mřížemi.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.