Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.8 °C

Ze svodky přerovské policie

Krimi

24.7.2014

Autor: zd

Z renaultu se vypařilo autorádio ● Naletěli podvodnici: místo peněz z úvěru se dočkali potíží ● Srazil srnu, škoda je 10 tisíc

Z renaultu se vypařilo autorádio

Z krádeže je podezřelý zatím neznámý pachatel, jenž se v noci z 23. na 24. července vloupal do vozidla Renault Megane, které bylo zaparkované na Hvězdní ulici v Lipníku nad Bečvou. Rozbil okno a pak ukradl autorádio značky Blaupunkt. Škoda odcizením byla vyčíslena na 300 korun, poškozením na 1 500 korun. Policie po pachateli pátrá.

Naletěli podvodnici: místo peněz z úvěru se dočkali potíží

Přerovští policisté prověřují oznámení o podvodném jednání, kterého se měla dopustit dvaapadesátiletá žena. Od dubna roku 2012 do února roku 2013 sjednala s klienty úvěrové smlouvy, vyplatila jim však vždy jen část peněz. U některých smluv neměla odvádět pravidelné měsíční splátky tak, jak jí je klienti hradili a jak uváděla. Svým jednáním měla způsobit škodu za téměř 79 tisíc korun. Policisté na případu pracují a prověřují všechny jeho okolnosti. Podvodnici hrozí až pětileté vězení.

Srazil srnu, škoda je 10 tisíc

Včera krátce před sedmou hodinou večer došlo na silnici III. třídy v katastru obce Milenov ke střetu osobního vozidla se zvěří. Osmadvacetiletému řidiči vozidla Peugeot, který jel směrem na Klokočí, vběhla náhle z pravé strany do jízdní dráhy srna. Došlo ke střetu, po kterém srna odběhla do přilehlého pole. Alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška, ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda byla vyčíslena na 10 tisíc korun.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.