Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7 °C

Zařizujete si nové bydlení nebo je pouze plánujete? Inspiraci najdete na veletrhu Stavotech v Olomouci

Zprávy z regionu

25.3.2015

Autor: barsi

Stavíte dům nebo se chystáte na rekonstrukci? Už tento víkend se na výstavišti Flora uskuteční 49. jarní stavební a technický veletrh Stavotech, kde se můžete nejen inspirovat, ale také zakoupit potřebné komponenty, jako jsou například plastová i dřevěná okna, střešní krytiny nebo kotle. Veletrh potrvá od čtvrtku 26. března do soboty 28. března.

Oproti minulým ročníkům se letos všechny vystavující firmy vejdou do rozšířeného pavilonu A s více než 3000 metry čtverečnými výstavní plochy. To znamená především mnohem větší komfort pro návštěvníky i vystavovatele veletrhu. "Vystavovatelů se letos opět sejde ke dvěma stovkám a svým záběrem obsáhnou všechna odvětví stavebního oboru. Nejsilnější zastoupení mají firmy nabízející zdící materiály, střešní krytiny, dřevěná i plastová okna, dveře a parapety, garážová vrata, izolace, domovní čističky odpadních vod," popisuje Petr Nasadil z Omnis Olomouc, který dodává, že na jarní etapě veletrhu budou výrazně zastoupeny také firmy zabývající se vytápěním. "Návštěvníci zde najdou hlavně kotle, topná tělesa, podlahové vytápění, zastoupeny jsou také alternativní způsoby, například tepelná čerpadla nebo solárními systémy."

Pokud jste teprve ve fázi, kdy pouze uvažujete o budoucí podobě svého bydlení, jistě vás zaujme také bohatá nabídka realitních kanceláří, finančního poradenství i speciální nabídky rodinných domů, a to od klasických novostaveb po dřevostavby a nízkoenergetické domy. Jako již pravidelně se na jarním veletrhu budou prezentovat firmy s bazény, whirpooly i jejich příslušenstvím

Součástí veletrhu je také doprovodný program bohatý na zajímavé přednášky k aktuálním tématům stavebního oboru, které jsou určeny nejen pro odborníky, ale i laickou veřejnost. A jaká témata jsou pro vás připravena tentokrát? "Návštěvníci se dozví něco o poruchách vozovek a způsobech opravy; tepelných čerpadlech, zateplení střech a stropních konstrukcí nebo cihelných a komínových systémech, dozvíte se něco také o populárním tématu Feng Shui. Ve čtvrtek a pátek mohou zájemci využít bezplatné právní poradny," popsal Nasadil.

Přímo na veletrhu bude možné zhodnotit to nejlepší, co bylo v Olomouckém kraji postaveno v letech 2013-2014. Budou se zde prezentovat všechny stavby přihlášené do soutěže Stavba roku 2014 Olomouckého kraje a dozvíte se zde také, které stavby byly odbornou porotou oceněny jako nejlepší. A i letos organizátoři společně s partnery připravili pro návštěvníky "Veletržní tombolu". Každý z prvních 5000 dospělých návštěvníků veletrhu si vytáhne los – k dispozici bude více než 1000 hodnotných cen, každý pátý tedy vyhrává. Mezi cenami ti šťastnější najdou zajímavé věcné dary, ale také mnohatisícové poukazy na nejrůznější produkty a služby vystavujících firem.

Jarní stavební veletrh Stavotech je nejlepší příležitostí pro konzultaci s odborníky i bohatým zdrojem hodnotných informací a inspirace. Nenechte si tedy ujít příležitost a zavítejte na olomoucké Výstaviště Flora 26. až 28. března mezi 9:00 – 18:00 hodin, v sobotu do 17:00 hodin. Bližší informace najdete zde.

barsi

Reklama

PODLAHY A INTERIÉRY

Katalog firem » Řemeslníci » Podlahy

Nabízíme podlahy plovoucí, laminátové, korkové, dřevěné, dvouvrstvé, vinylové, Thermofix, PVC, Novilon, linoleum, Marmoleum click. Prodáváme interiérové dveře PORTA DOORS, VRÁNA, SOLODOOR...