Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 3.2 °C

Za svodky přerovské policie

Krimi

14.10.2014

Autor: zd

Vypařil se Zetor, policie po něm vyhlásila pátrání ● Z auta zmizela peněženka, tankovací karta a zloděj nepohrdl ani tabletem ● Šel po nářadí: ukradl vrtačku, brusku i elektrickou pilu

Vypařil se Zetor, policie po něm vyhlásila pátrání

Zatím neznámý pachatel ukradl někdy mezi 11. a 13. říjnem z bývalého areálu zemědělského družstva ve Výklekách traktor značky Zetor. Poškozené společnosti způsobil škodu za 150 tisíc korun. Policisté po traktoru vyhlásili pátrání. Pokud bude zloděj dopaden, hrozí mu až pětileté vězení.

Z auta zmizela peněženka, tankovací karta a zloděj nepohrdl ani tabletem

O tankovací kartu, tablet a peněženku s celým obsahem přišel řidič vozidla Škoda Octavia, které nechal zaparkované včera kolem poledne na Družstevní ulici před jednou z prodejen. Když se k vozidlu zhruba za 15 minut vrátil, zjistil, že je na něm rozbité jedno z oken a z vnitřních prostor zmizela tankovací firemní karta i s tabletem a jeho peněženka. V ní měl kromě peněz i osobní doklady a platební karty. Celková škoda byla vyčíslena na 17 tisíc korun. Policie po pachateli pátrá.

Šel po nářadí: ukradl vrtačku, brusku i elektrickou pilu

Někdy v čase od 11. do 13. října došlo v Miloticích nad Bečvou ke vloupání do jedné z garáží. Zatím neznámý pachatel z ní odcizil elektrickou pilu, gola klíče, aku vrtačku, příklepovou vrtačku, brusky, ponorné čerpadlo a další věci. Majiteli způsobil škodu za téměř 10 tisíc korun a hrozí mu dvouletý pobyt za mřížemi.

zd

Reklama

BANÝR JOSEF

Katalog firem » Služby » Úklid - práce, technika

Kompletní úklidové služby, čištění koberců, mytí oken, strojní čištění podlah.