Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7.6 °C

Za svodky přerovské policie

Krimi

15.9.2014

Autor: zd

Lup jim nevyšel, skončili v rukou policistů ● Auto změnilo majitele, škoda je skoro 100 tisíc ● Muž měl v krvi téměř tři promile: jeho kolo si dělalo, co chtělo, cyklista skončil na zemi

Lup jim nevyšel, skončili v rukou policistů

V pátek v noci se vloupali zloději do restaurace v obci Špičky. Poškodili vstupní dveře do sklepa a vnikli dovnitř. Pohybovali se po sklepních prostorách, kde je zaujal vzduchový kompresor. Ten odpojili od elektrické energie a od přívodu vody a nachystali si jej k odvozu. Při své práci byli vyrušeni hlídkou Policie ČR, která projížděla kolem a všimla si světla ve sklepních prostorách. Policisté zadrželi dva muže ve věku třiačtyřicet a šestadvacet let. Teď jim hrozí vězení.

Auto změnilo majitele, škoda je skoro 100 tisíc

V pátek odpoledne stačilo zloději pouze třicet minut, kdy se majitel vzdálil od svého auta značky Škoda Octavia, které zaparkoval před supermarketem v Hranicích v Družstevní ulici. Řidič měl v autě doklady a rybářské náčiní. Zloděj se do auta vloupal a odjel s ním neznámo kam. Majitel škodu vyčíslil na necelých 98 tisíc korun.

Muž měl v krvi téměř tři promile: jeho kolo si dělalo, co chtělo, cyklista skončil na zemi

V sobotu kolem půl jedenácté dopoledne došlo k nehodě padesátiletého cyklisty v Hranicích na ulici Kropáčova. Muž jel směrem do Mostní ulice do prodejny s alkoholickými nápoji. Když chtěl přeskočit přes obrubník na chodník, nezvládl své kolo a upadl na vozovku. Přivolaná policejní hlídka mu pak naměřila 2,75 ‰ alkoholu v dechu. Byl převezen k ošetření do nemocnice a následně byl propuštěn.

zd

Reklama

Autoservis - Zdeněk Soušek

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

Autoservis AUTOSOUŠEK - pneuservis - náhradní díly Nabízí zákazníkům komplexní služby počínaje diagnostikou všech vozů evropské a asijské výroby (osciloskopem), přes odborné porade...