Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 6.6 °C

ZUBRFEST lámal rekordy nejen v návštěvnosti, ale i počtu vypitých půllitrů piva

Zprávy z regionu

28.6.2015

Autor: hcz

Třetí ročník festivalu ZUBRFEST, který se konal v sobotu v prostorách pivovaru Zubr, přilákal na bohatý hudební i doprovodný program rekordní počet návštěvníků. Dorazilo celkem 7 tisíc lidí. Nejen program, ale i zlatavé pivo přitáhlo do areálu přerovského pivovaru lidi ze všech koutů republiky, ale nechyběli ani zástupci ze Slovenska. Vypilo se neuvěřitelných 35 tisíc půllitrů zlatavého přerovského moku. Vytočilo se 350 sudů piva.

"Když jsme se před třemi lety poprvé rozhodli, že uspořádáme ZUBRFEST přímo v pivovaru, byl to krok do neznáma. Uplynulé ročníky však ukázaly, že to bylo dobré rozhodnutí, protože prostory pivovaru dodávají akci jedinečnou atmosféru. Je to zážitek nejen pro všechny fanoušky, ale i pro nás pivovarské. Letos byla rekordní účast, jsem rád, že dorazilo tolik návštěvníků, kteří si akci společně s námi užili," hodnotil festival Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru Zubr, který návštěvníky v brzkém odpoledni slavnostně přivítal a celou akci symbolicky odstartoval naražením soudku na hlavním pódiu.

Poté již na diváky čekal hlavní program. Nadchlo je vystoupení nejen hlavních hvězd letošního ročníku, kapel Tublatanka, Katapult, Desmod a zpěvačky Ewy Farne, ale ocenili i odvážné sportovní výkony, které předvedli akrobaté na trampolínách. Zazpívat na Zubrfest přišel i Vašo Patejdl a přerovská rodačka Leona Machálková, která zavzpomínala na svá studentská léta na chmelu. Úspěch slavila také návštěva nových hokejových posil přerovských Zubrů, proběhlo focení s diváky i autogramiáda a v závěru všechny jistě potěšil ohňostroj.

"Do Přerova jsme přijeli z Ostravy a s námi sem dorazili i kamarádi ze Slovenska. Počasí je skvělé a zábava suprová. V kotli pod pódiem je stále narváno. Je tu hlava na hlavě. Loni, když jsme tady byli, tu tolik lidí nebylo. Je vidět, že se Zubr vydal správným směrem. Úžasná byla atmosféra u Kaťáků. Jsou lepší jak kdejaký ortoped. Berle létaly vzduchem, je vidět, že hudba léčí," svěřil se s prvními dojmy po vystoupení Katapultů Pavel Horký. Dodal, že to organizátoři letos vychytali i s platy na pivo: "Bylo to super, nemuseli jsme tak často stát v dlouhých frontách a vzali jsme si hned několik kousků s sebou naráz." Pivo teklo proudem. Návštěvníci měli možnost ochutnat nejen Zubr Grand kvasnicový, který tekl pivovodem přímo z ležáckých tanků, ale i Zubr Maxxim, Zubr Premium, Zubr Gold, Zubr Yuzu&Limeta a Zubr Free.

Ani v letošním roce nechyběly exkurze do pivovaru. Velký zájem byl i o divácké soutěže, především o takzvaný ZUBR TOWER neboli stavbu věže z přepravek. Vítěz z řad účastníků soutěží si odnesl hlavní cenu, kterou byl tandemový seskok.

"I v letošním roce přispěli návštěvníci svojí účastí na dobročinné účely. Těší mě, že mohu oznámit, že pivovar Zubr část výtěžku ze vstupného věnuje dvěma neziskovým organizacím. Po 15 000 korunách získají organizace TyfloCentrum a Armáda spásy," doplnil Tomáš Pluháček.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa a Regionální potravina. V loňském roce rozšířil svůj sortiment o 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal na podzim prestižní ocenění v degustační soutěži České pivo 2014 a to v kategorii světlé výčepní pivo (1. místo Zubr Gold) a v kategorii tmavé pivo (2. místo Zubr Classic tmavý).

hcz

Reklama

Cestovní agentura Palma - Alena Francová

Katalog firem » Cestovní ruch » Cestovní kanceláře

LAST MINUTE DOVOLENÁ

Cena zahrnuje: letenky, transfery, ubytování se stravou all inclusive, český delegát.

Kanáry: HOTEL R2 RIO CALMA 4* 1.5. - 8.5.2024 z Brna za 25.480,-

Turecko: TRENDY PALM BEACH 5* 5.5. - 12.5.2024 z Ostravy za 18.590,-

Turecko: TUI BLUE PASCHA BAY 4* 5.5. - 12.5.2024 z Ostravy za 17.490,-

Turecko: MEGASARAY RESORT SIDE 5* 12.5. - 19.5.2024 z Ostravy za 16.810,-

Egypt - Marsa Alam: AMARINA QUEEN RESORT 5* 25.4. - 2.5. 2024 z Ostravy za 13.890,-

Egypt - Hurghada: TROPITEL SAHL HASHEESH 5* 2.5. - 9.5. 2024 z Ostravy za 18.590,-

Egypt - Hurghada: PRIMA LIFE MAKADI 5* 5.5 - 12.5.2024 z Ostravy za 14.000,-

Turecko: CARETTA BEACH 4* 5.5. - 12.5.2024 z Ostravy za 12.490,-

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat nebo navštivte naši kancelář v CA PALMA v OLYMPII V OLOMOUCI, otevřeno denně od 9 do 20 hod.

Kontakty:
www.ck-palma.cz
e-mail: palmaol@ck-palma.cz
telefon: 585 154 587, 777 990 759, 602 21 01 21

Těšíme se na Vás

Vaše CA PALMA