Reklama

Středa 17. dubna 2024, svátek má Rudolf, venku je 6.6 °C

Z Přerova zmizely dvě oktávky. Policisté po zlodějích pátrají

Krimi

16.1.2015

Autor: zd

Od včerejšího dne prověřují přerovští policisté krádež dvou vozidel značky Škoda Octavia. První vozidlo bylo odcizeno z parkoviště na Jižní čtvrti, druhé auto bylo ukradeno z Dvořákovy ulice.

První oktávka zmizela v čase ze 14. na 15. ledna z parkoviště na ulici Jižní čtvrť v Přerově. Ve vozidle byl i dětský podsedák a v kufru sportovní věci. Majiteli byla způsobena škoda za téměř 103 tisíc korun. Druhé auto bylo ukradeno na Dvořákově ulici. Ve vozidle byly kromě dokladů k jeho provozu také dětská autosedačka, ruční pilka a pelíšek pro psa. Majiteli vznikla škoda za 130 tisíc korun. "Policisté zahájili úkony pro podezření ze spáchání přečinu krádež, za který pachateli, v případě jeho zjištění a vzhledem k výši vzniklé škody, hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.