Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8.4 °C

Vytunění krasavci se rozloučí na výstavišti se sezonou

Zprávy z regionu

30.9.2015

Autor: hcz

Milovníci vytuněných aut si přijdou opět na své. V areálu přerovského výstaviště budou moci 2. a 3. října obdivovat ladné křivky vytuněných krasavců. Organizátoři připravili poslední tuning sraz, oblíbený Last Ride.

"Stejně jako v minulých letech i tentokrát to bude akce na pohodu. Chybět nebudou soutěže a za organizátory mohu slíbit, že jsme pro všechny, kteří v sobotu na výstaviště zavítají, připravili mega překvapení," prozradil hlavní organizátor Jiří Zajíc.

V pátek do 17. hodiny se budou do areálu sjíždět vytunění krasavci ze všech koutů republiky. Okolo 21. hodiny proběhne soutěž o nejlépe nasvícené vozidlo. Na své si přijdou určitě i návštěvníci. Večer je na programu v hale G Mega párty. Tančit se bude až do rána.

Na sobotní ráno jsou připravené soutěže o nej auta. " Program bude moderovat Roman Dvořáček. Návštěvníci se mohou těšit mimo jiné také na soutěže o nejhlasitější výfuk, o nejhlasitější audio nebo o nej noční design. Chybět nebude ani destruction duel, slalom nebožtík speciál,nebo lízátková soutěž," dodal Zajíc.

Vstupné: auto 299 korun (bez ohledu na počet osob), diváci (pěší) 50 korun. Vstupné platí po oba dny. V případě nepříznivého počasí bude celý program probíhat v hale G .

hcz

Reklama

RESTAURANT ROUTE 66

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Zveme všechny motorkáře, cyklisty i pěší do nově otevřené restaurace Route 66. Nabízíme denní menu, jídla na objednávku, speciality - hamburgery, dále něco na chuť k pivku, mnoho druhů...