Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 3.9 °C

Výstaviště Flora jde s dobou: nabízí online vstupné i parkování v Šantovce zdarma

Tipy a názory

15.8.2014

Autor: barsi

Letní Flora má pro své návštěvníky připravenou spoustu novinek, kromě těch, které se promítnou přímo na výstavě, jsou to také uživatelsky příjemné detaily, které návštěvníkům mohou zpříjemnit jejich zahradnický den. Už nemusíte čekat dlouhou řadu na koupi vstupenky ani objíždět donekonečna kolem výstaviště a přemýšlet, kam zaparkujete svůj vůz.

Představme si první novinku, kterou je možnost zakoupit si online elektronickou vstupenku na letní Floru přímo prostřednictvím odkazu na webových stránkách. "Tato vstupenka pak bude zájemci zaslána e-mailem jako příloha ve formátu PDF, kupující si ji pouze vytiskne a předloží ke kontrole na pokladně u vstupu do areálu výstaviště," popsal tiskový mluvčí Výstaviště Flora Adam Fritscher. Tato novinka poprvé fungovala už na letošní jarní etapě Flory, tehdy však majitelům elektronických vstupenek sloužila pouze jedna pokladna. Tentokrát mohou projít na výstavu kterýmkoliv z deseti otevřených vstupů a ušetřit si tak případné dlouhé čekání ve frontách.

Každoročním problémem je také parkování motorizovaných návštěvníků výstavy, kteří přijedou svým vozem až k výstavišti a mnohdy nemají kde zaparkovat. Tentokrát budou pro návštěvníky připraveny hned tři odstavné plochy v bezprostřední blízkosti areálu Smetanových sadů. Za symbolický poplatek 30 korun na den mohou zájemci nechat své automobily na novém parkovišti vedle železniční zastávky Olomouc-Nová Ulice v Poupětově ulici (pozor na změnu dopravní situace, Poupětova ulice je nově zaslepena, příjezd do lokality je ze Zamenhofovy ulice kolem pavilonu A) a za stejnou cenu také na odstavné ploše u nedalekého hotelu Ibis. "Zcela zdarma pak bude návštěvníkům zahradnické výstavy sloužit velkokapacitní podzemní parkoviště nákupního centra Šantovka v Polské ulici. Jedinou podmínkou je návštěva informačního centra Šantovky, kde motoristé po předložení platné vstupenky na Floru obdrží parkovací lístek zdarma," vysvětlil ředitel Výstaviště Flora Jiří Uhlíř.

Užijte si letní Floru bez zbytečných starostí a komplikací. Otevřena bude do 17. srpna vždy od 9 do 18 hodin.

barsi

Reklama

Solární studio NAOMI

Katalog firem » Služby » Solária

Každá naše pobočka zaměstnává 2 osoby, jako obsluhu studia, které jsou odborně proškoleny v oblasti opalování a v oblasti solární kosmetiky. Vždy Vám velmi rádi poradí, vše odborně vysv...