Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.4 °C

Víkend ve znamení krádeží aut: zloději řádili v Přerově a Kojetíně, mají na svědomí i BMW

Krimi

25.8.2014

Autor: zd

Na uplynulý víkend nebudou v dobrém vzpomínat dva majitelé aut. Jejich vozy se vypařily přímo z ulic. V sobotu zmizela v Kojetíně Škoda Octavia za 237 tisíc, v noci na neděli pak v Přerově BMW 530 XD za 355 tisíc. Policisté po zlodějích pátrají.

Zatím neznámý pachatel v sobotu v odpoledních hodinách odcizil vozidlo Škoda Octavia, které měli jeho majitelé zaparkované na ulici Závodí v Kojetíně u fotbalového stadionu. "Ve vozidle se nacházely doklady k vozidlu, osobní doklady majitelů, mobilní telefon a v zavazadlovém prostoru batoh s peněženkou. Byly v ní peníze a doklady osobní povahy. Celková škoda odcizením byla vyčíslena na 237 tisíc korun," popsala policejní mluvčí Irena Urbánková.

Ze soboty na neděli pak přišel majitel o vozidlo BMW 530 XD. V sobotu večer ho zaparkoval na ulici Svisle v Přerově. V neděli ráno už tam nebylo. "Ve vozidle se nacházely doklady k jeho provozu. Neznámý pachatel mu způsobil škodu za 355 tisíc korun," sdělila Urbánková a dodala, že oběma případy se policisté intenzivně zabývají a pachatelům hrozí přísné tresty.

zd

Reklama

RJ - Cyklo Konečný

Katalog firem » Obchod » Cykloprodejny

Maxbike Rock Machine Galaxy Doplňky: přilby - Ked, Sulov, Catlike rukavice Sulov pláště - Kenda doplňky Rav X, Max 1 zámky Magnum computery Sigma osvětlení Smart ráfky ...