Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.8 °C

Věžky ovládly volejbalové smeče i kytarové akordy

Kultura

22.8.2011

Autor: Hana Žáčková

Malá obec nedaleko Přerova, která má pouze 208 obyvatel se o víkendu oddávala sportu a zábavě. Místní sportovně střelecký klub uspořádal na hřišti 12. ročník volejbalového turnaje -Věžky Open a za spolupráce s regionální kapelou Spocená uklízečka 3. ročník rockové odpoledne - Rockové Věžky.  

Ke sportu neodmyslitelně patří zábava. "Volejbalového turnaje se účastnilo šest týmů. Družstva z Vlkoše, Přerova a Věžek bojovala již od ranních hodin. Vítězství nakonec zůstalo doma, vyhrál tým SSK Věžky A, který smetl všechny soupeře," prozradil člen sportovně-střeleckého klubu Jaroslav Zoubek. Volejbalové klání vyvrcholilo podvečer doprovodným programem v režii přerovské kapely Spocená uklízečka.

Na podiu se vystřídalo devět převážně regionálních kapel. Kromě Spocené uklízečky mohli návštěvníci slyšet i přerovské Cookies, Bústr, Gingr, Osamělí v lese, Notorest, beňovské Tchoře, nebo domácí Handycamp. Z Kroměříže zavítala do Věžek kapela PL-KM. "Letos naposledy hrajeme na tomto podiu, příštím rokem by na jeho místě mělo stát už zbrusu nové," prozradili členové pořádající kapely. Kromě spousty starých hitů zahrála ve Věžkách Spocená uklízečka i song z nově připravovaného cédéčka,( jehož název zatím kapela tají). "Pro posluchače jsme připravili takovou malou ochutnávku z nového alba - písničku s pracovním názvem Stíny," prozradil před vystoupením zpěvák kapely Radek Šenk.

"Jezdíme sem s kamarády pravidelně. A stejně jako minulý ročník, i ten letošní se povedl. Je to fakticky hustý," řekl Pavel Málek, který do Věžek přijel z malé vesničky ležící nedaleko Kroměříže.

Hana Žáčková

Reklama

Oční ambulance s provozovnou optiky Bc. Ilja Šín

Katalog firem » Zdravotnictví » Oční ambulance

Oční ambulance pod vedením lékaře MUDr. Ondřeje Kováčika je zaměřena na primární péči. Komplexní vyšetření včetně OCT, fundus kamery, perimetru je u nás standardem. Jako doplněk naš...