Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 12.2 °C

Přijďte si užít Velikonoční koncert s ADD Gospelem

Tipy a názory

18.4.2014

Autor: hcz

V předvečer Velikonočního pondělí rozezní sál Církve československé husitské v Přerově gospelový soubor Add Gospel Přerov. Koncert se uskuteční v neděli v 18 hodin v Havlíčkově ulici 11. Desítky sboristů svými anglicky zpívanými písněmi potěší a roztančí určitě všechny návštěvníky.

"Pod taktovkou Soni Přecechtělové zazní známé songy jako Oh Happy Day nebo Shackles od pěvecké dvojice Mary&Mary, ale také premiérově píseň Total Praise od skladatele Richarda Smalwooda," prozradil organizátor koncertu Karel Přecechtěl.

Soubor ADD GOSPEL Přerov vznikl na podzim roku 2009 jako odnož brněnského souboru, který byl založen v roce 2006. Jeho cílem bylo přinést zpěvákům i posluchačům uvolnění od každodenních starostí, radost i pohodu. "K souboru se může přidat každý, komu tento žánr lahodí, bez rozdílu pohlaví a věku. Při učení repertoáru se všichni zúčastnění pomalu seznámí s angličtinou, protáhnou si tělo při nacvičování choreografie a naučí se správně dýchat. Vypěstují si také hlasovou kondici," dodal Přecechtěl.

Vstupné na koncert je dobrovolné.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.