Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 12.3 °C

Vážná nehoda u Lipníku: Na místě byli tři zranění

Krimi

3.8.2015

Autor: zd

Několikahodinovou pomoc hasičů si vyžádala vážná dopravní nehoda nákladního vozidla s osobním nedaleko Lipníku nad Bečvou. Oznámení o střetu dvou vozidel s několika zraněními přijala tísňová linka Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje v pondělí ráno před devátou hodinou.

"Hasiči po svém příjezdu potvrdili zranění všech tří členů posádky osobního vozidla, na které se po kolizi z přívěsu nákladního vozidla převrhl velký kontejner na přepravu odpadu. Naštěstí nedošlo k celkovému zavalení vozidla, nicméně je zcela zdeformováno. Hasiči po svém příjezdu nemuseli žádnou osobu z vozidla vyprošťovat, ihned zahájili předlékařskou pomoc u tří zraněných, ty poté předali do péče záchranářů. Na místo byla rovněž povolána osádka letecké záchranné služby z Olomouce a posádky záchranářů se sanitními vozidly," uvedl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Hasiči provedli nutná protipožární a bezpečnostní opatření na obou vozidlech. V kontejneru se v době pádu nacházelo menší množství odpadu. Po skončení nutných záchranných prací pokračovali hasiči v likvidaci uniklých provozních kapalin. K nehodě byl přivolán speciální vyprošťovací vůz, který kontejner převrátil a naložil zpět na nákladní vozidlo.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.