Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 8.2 °C

Vážná nehoda: cyklista leží po srážce s autem v nemocnici s těžkým zraněním

Krimi

24.7.2014

Autor: zd

Včera odpoledne došlo v Přerově k vážné nehodě. Z dosud nevyjasněných příčin srazil čtyřicetiletý řidič svým vozem osmašedesátiletého cyklistu, který jel ve stejném směru. Ten skončil v nemocnici s těžkými poraněními. Policie nehodu vyšetřuje.

Včera krátce před druhou hodinou odpoledne došlo na ulici 9. května v Přerově k dopravní nehodě s těžkým zraněním. "Ze zatím přesně nezjištěných příčin zde došlo ke střetu mezi osobním vozidlem Škoda Octavia, za jehož volantem seděl čtyřicetiletý řidič, a osmašedesátiletým cyklistou, kteří jeli ve stejném směru. Po střetu spadl cyklista na komunikaci. Při nehodě utrpěl těžká zranění, s nimiž byl převezen do nemocnice. Podle lékařské zprávy se bude léčit nejméně tři měsíce," popsala nehodu policejní mluvčí Irena Urbánková. Alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška, u zraněného cyklisty byl nařízen odběr krve. Hmotná škoda byla vyčíslena na 105 tisíc korun. "Jak přesně k nehodě došlo, zjišťujeme," dodala na závěr Urbánková.

zd

Reklama

Pneu Kubeša s. r. o.

Katalog firem » Auto - moto » Pneuservis

Provádíme veškeré pneuservisní práce s největší zodpovědností. Můžete si u nás nechat opravit pneumatiky všech typů i rozměrů. Samozřejmostí je i prodej pneumatik, prodej alu i plechov...