Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 9.7 °C

Vánoční strom už stojí na náměstí a čeká na ozdoby

Zprávy z regionu

18.11.2017

Autor: hcz

V sobotu v časných ranních hodinách zahájili pracovníci Technických služeb města Přerova kácení vánočního stromu. Čtyřicetiletá jedlička, která stínila obyvatelům domu na Želátovské ulici, už zdobí náměstí T. G. Masaryka.  

"Osmnáctimetrová jedlička, která rostla čtyřicet let na městském pozemku, stínila a bránila ve výhledu obyvatelům bytového domu na Želátovské ulici," řekl technicko-provozní náměstek Technických služeb města Přerova Tomáš Lolek.

"S přípravami na kácení vánočního stromu jsme začali už před sedmou hodinou ranní," dodal vedoucí zeleně technických služeb Ivan Macháček. Jedlička "sklonila svou hlavu k zemi" během několika minut. Po naložení se vydala přerovskými ulicemi na náměstí T. G. Masaryka, kam dorazila po deváté hodině. Při jejím převozu asistovali i strážníci městské policie.

S výzdobou stromu se začne příští týden. Už od pondělí se budou na náměstí T. G. Masaryka stěhovat i dřevěné stánky a stavět pódium.

Ve čtvrtek 30. listopadu se jedlička poprvé rozzáří. Přijďte se podívat.


Fotogalerie z převozu a usazení vánočního stromu

hcz

Reklama

Atalian

Katalog firem » Služby » Úklid - práce, technika

Standardní pravidelný úklid nabízíme pro kancelářské i průmyslové prostory, potravinářské provozy, obchodní centra, hypermarkety, zdravotnické prostory, logistická centra ap. Pro každéh...