Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 6.2 °C

V zámeckém parku ve Veselíčku se bude muzicírovat

Zprávy z regionu

15.7.2016

Autor: hcz

Sdružení hudebníků Veselíčka pořádá v sobotu 16. července od 16:00 v zámeckém parku akci s názvem Muzicírování a piknik. Všichni muzikanti i nemuzikanti jsou srdečně zváni.

"Přichystali jsme i 'Bubnování', a to nejen pro děti. K dispozici budeme mít na místě i pár bubínků, ale jestli mají zájemci o 'Bubnování' vlastní djembe, bonga, hrnce, cinkátka a chrastítka, ať si je vezmou s sebou. Akci povede Václav Podlesný (perkuse) a Nicolas Bitaudeau (bicí)," řekl za pořadatele Tomáš Šulák. Dodal také, že přibližně od 17:30 vystoupí formace "Pérečko", která předvede lidovky v akusticko-jazzové úpravě, a po ní bude následovat vystoupení prázdninové sestavy kapely Od neděle… a skupina JZB - Jazz za bukem.


Na závěr je připraven společný Jam session. Jelikož jde o piknik - pořadatelé vyzývají všechny, aby si s sebou vzali pití a něco dobrého na zub. Žádné občerstvení se prodávat ani podávat nebude. Akce se uskuteční pouze za příznivého (nedeštivého) počasí.

hcz

Reklama

Restaurace AVION

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Polední menu, teplá jídla po celý den, velký výběr káv a míchaných nápojů, každý pátek a sobota živá hudba k poslechu i k tanci, pořádání slavnostních příležitostí. Kuřácká kav...