Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 12.2 °C

V noci hořela sušící věž v Oseku nad Bečvou, škoda je půl milionu

Krimi

30.10.2014

Autor: zd

V noci zaměstnal hasiče požár sušící věže v areálu zemědělské firmy v Oseku nad Bečvou. Ten byl nahlášen ve 23:57. V devatenáctimetrové věži hořela uskladněná kukuřice. Hasiči s plameny bojovali až do půl šesté. Škoda je půl milionu.

Na místo po ohlášení požáru vyjeli profesionální hasiči z Lipníku nad Bečvou a Přerova a dobrovolní hasiči z Oseku nad Bečvou a Veselíčka. "Hasiči po příjezdu zjistili, že hoří kukuřice uvnitř devatenáctimetrové sušící věže ve výšce asi 15 metrů. Hasiči postupně vyskladňovali kukuřici, aby se dostali přímo k ohnisku požáru. Sušící věž byla dopravníkovým potrubím spojena se skladovací halou, kterou hasiči chránili, aby se plameny a kouř do ní nepřenesly," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková. U požáru podle jejích slov pracovalo 24 hasičů až do 5:25 hodin, kdy hlásil velitel zásahu likvidaci. Výše škody byla předběžně stanovena na 500 tisíc korun, příčina vzniku požáru se šetří.

zd

Reklama

Karel Caha Band

Katalog firem » Zábava, volný čas » Hudební skupiny, tělesa

Naše hudební duo je složené z profesionálních hudebníků a zpěváků a vzniklo v roce 1999 . Vystupujeme u příležitostí plesů, podnikových večírků, zahradních párty, svateb, narozenin ap...