Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.6 °C

Užijte si víkend podle svých představ! Volno právě začíná...

Tipy a názory

26.9.2014

Autor: Zuzana Doleželová

Víkend už je konečně tady. Ač meteorologové slibovali babí léto, venku už se po ránu bez kabátu neobejdete. Každopádně radost z volných dnů nám nepokazí ani nějaký ten mráček na obloze, ani skutečnost, že je léto definitivně za námi. zahřejte se dobrým vínkem, rozpalte se bluesem a pak vyrazte vytvarovat postavu do Sportovního centra Mlýn. Jo, a nezapomeňte udělat dětem fajn den v neděli v Kozlovicích. Hezký víkend!

Vydejte se na Pálavu! Tradiční minidegustace tentokrát nabízí skvělé kořenité víno

Dnes, ostatně tak jako každý pátek, můžete v Hanácké vinotéce ochutnat skvělé víno. Tentokrát se degustuje intenzivní PÁLAVA z ročníku 2012 z Němčiček. Toto kořenité víno s tóny čerstvého hroznového moštu a čajové růže si vás dozajista podmaní nejen svou plnou, medovou a extraktivní chutí, ale i svou příjemnou meruňkovou dochutí. Skvělou PÁLAVU ve výběru z hroznů můžete degustovat již tradičně do 21 hodin.

Víkend ve znamení bluesu a rocku - vítejte v Aniččině dvoře

Rockovo-bluesový víkend je tady! V Aniččině dvoře bude dnes i zítra večer pořádně živo. Kapela Blues Bazzar už dnes od 19:00 nabídne široké spektrum zmíněného žánru. A aby se hosté nebavili jen a jen jazzově, hned zítra (rovněž v 19:00) se na pódium postaví Daley B. Williams. Těšit se můžete na klasické rockové songy v podání tohoto skvělého irského kytaristy! Obě akce slibují pohodový a odpočinkový večer.

Přijďte spálit kalorie do Sportovního centra Mlýn - ZADARMO

Už zítra startuje třídenní maraton Dnů otevřených dveří ve Sportovním centru Mlýn. Přijďte si zacvičit a přijít na chuť lekcím, při nichž nejen spálíte kalorie, ale navíc vás nabudí a vy si uvědomíte, že cvičení je vlastně strašně fajn záležitost. A teď máte garantováno, že je vše zdarma. Podrobné informace o jednotlivých lekcích, které si budete moci na vlastní tělo zkusit, naleznete zde.

Užijte si s dětmi hezký den v Kozlovicích

Ve sportovním areálu v Kozlovicích se v neděli od 13:00 koná Dětský den. Připraveny budou nejrůznější hry a soutěže, skákací hrad, projížďky na koni a malí soutěžící si smlsnou také na nejrůznějších dobrotách a odměnou pro ně budou i balonky. Od 15:00 pak děti pobaví klaun a vše završí fotbalové utkání v 15:30.

Zuzana Doleželová

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.