Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 16.3 °C

Uzavírky zkomplikují dopravu

Zprávy z regionu

2.7.2015

Autor: zd

Od 4. července zkomplikuje dopravu uzavírka silnice ve směru z Předmostí do centra města, o tři dny později se začne platit částečná uzavírka silnice I/47 od křižovatky ulice Velká Dlážka s ulicí Polní až po obec Lýsky.

Od 4. do 6. července počítejte s úplnou uzavírkou silnice I/55 vedoucí z Předmostí do centra města, a to v úseku mezi křižovatkami ulic Staré Rybníky s ulicí Hranickou a ulice Lipnické s ulicí Polní, která bude rovněž po dobu uzavírky neprůjezdná. Během uzavírky budou zrušeny autobusové zastávky "Přerov, Kaufland" a "Přerov, Velká Dlážka" (obousměrně), což se dotkne linek č. 102, 111 a 112. Linky 111 a 112 budou jezdit po objízdných trasách přes Nábřeží Dr. Edvarda Beneše, kolem Prechezy přes ulici Dluhonská, Předmostská - až po ulici Staré Rybníky a zpět.

Od 7. července do 2. srpna bude navíc kvůli opravám částečně uzavřena silnice I/47, a to od křižovatky ulice Velká Dlážka s ulicí Polní až po obec Lýsky. V souvislosti s touto uzavírkou bude úplně zrušena zastávka "Přerov, Kaufland".

Podívejte se na objížďkové jízdní řády.

zd

Reklama

Autoservis - Zdeněk Soušek

Katalog firem » Auto - moto » Autoservisy, opravny

Autoservis AUTOSOUŠEK - pneuservis - náhradní díly Nabízí zákazníkům komplexní služby počínaje diagnostikou všech vozů evropské a asijské výroby (osciloskopem), přes odborné porade...