Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7.2 °C

Tragická událost v Hranicích: jeden muž se utopil, druhý skončil ve vážném stavu v nemocnici, kde zemřel

Krimi

22.8.2014 aktualizováno 25.8.2014 10:22

Autor: zd

Páteční odpolední tragická událost zasáhla obyvatele Hranic. Kolem třetí hodiny byli k Teplickému mostu na Bečvě přivoláni hasiči, kterým se ani ve spolupráci se záchranáři bohužel nepodařilo jednoho z topících se mužů oživit. Co stojí za příčinou neštěstí, řeší v tuto chvíli policie.

Linka tísňové volání Hasičského záchranného sboru Olomouckého kraje přijala krátce před patnáctou hodinou žádost o pomoc při záchraně dvou topících se osob. Mužům se už předtím snažili pomoci kolemjdoucí, jejich snahy však byly marné. "Hasiči ihned po svém příjezdu zahájili záchranu a vytažení dvou osob z řeky Bečva. Před příjezdem lékařské pomoci započali oživovací pokusy u obou mužů. Potom asistovali záchranné službě při následné péči. Jednu z osob se podařilo přivést k životu, u druhé bohužel lékař konstatoval po několika minutách marné snahy o záchranu exitus," uvedl k tragédii mluvčí hasičů Zdeněk Hošák. Celou událost vyšetřuje nyní Policie ČR. Druhý z mužů byl v těžkém stavu letecky transportován do olomoucké nemocnice, kde však podle policejní mluvčí Ireny Urbánkové na následky tonutí v sobotu zemřel.

Jednalo se o dva muže ve věku 51 a 62 let z Hranicka. Podle policistů stála na počátku tragédie rozepře obou mužů na břehu Bečvy. Po hádce skončili oba muži v řece. Okolnosti případu jsou předmětem šetření. U zamřelého muže byla nařízena soudní pitva.

zd

Reklama

RESTAURACE HOTELU JANA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Hotelu Jana nabízí luxusní klimatizované prostředí pro vaše rodinné oslavy, firemní akce nebo jen pro oběd či večeři ve dvou. Restaurace nabízí výbornou mezinárodní kuchyni.