Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5.4 °C

Termosky nechejte doma. Stánky na náměstí budou otevřeny po celou dobu svátků

Zprávy z regionu

22.11.2017

Autor: hcz

Vánoční svátky se blíží a s nimi finišuje i výzdoba na náměstí TGM. Facebook je mocný a v těchto dnech se na něm začaly objevovat informace o tom, že stánky na náměstí budou v provozu jen do 23. prosince 2017. Že by nějaký nový nečekaný tah od organizátorů Vánočních trhů? Budeme si nosit v termoskách horké nápoje na zahřátí, a nebo je to "kachna", kterou někdo vypustil?  

Podle organizátorů vánočních trhů v Přerově je tato informace neúplná. "Všechny stánky budou v provozu od 30. listopadu do 24. prosince, s tím, že dle smlouvy mezi městem a pořadatelem je denní otevírací doba od 10:00 do minimálně 18:00 hodin, maximálně však do 22:00 hodin. Na Štědrý den, tedy 24. prosince, pak bude otevírací doba stánků minimálně do 13:00 hodin.
V následujícím období, tedy od 25. prosince do 1. ledna, zůstane otevřeno několik stánků s nápoji, především punčem, a také s gastronomickou nabídkou, zatímco řemeslné výrobky a další vánoční zboží už nabízeno nebude. To je logické a zcela stejně to funguje i v dalších městech, prodejci nemají zájem nabízet vánoční zboží po Štědrém dni,“ sdělil za organizátory Michal Folta.

Do 8. ledna budou z náměstí demontovány a odvezeny stánky i strom.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.