Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 11.9 °C

Studentky se procházely po střeše gymnázia. Školní řád to přece nezakazuje

Zprávy z regionu

16.1.2015

Autor: Zuzana Doleželová

Pořádně nebezpečný kousek mají na svědomí dvě studentky prvního ročníku Gymnázia Jakuba Škody. Ve středu po vyučování vylezly v pantoflích na střechu školy a před přivolanými policisty a hasiči se hájily tím, že to školní řád nezakazuje.

Dvě gymnazistsky se po vyučování rozhodly promenovat po školní střeše. Co na tom, že je to vysoko, hrozil jim pád a jejich kousek by kromě přívlastku adrenalin jistě zasluhoval také peprnější výrazy. Nepochopitelný hazard se životem zachytili na mobil studenti nedaleké průmyslovky, kolemjdoucí ihned zalarmovali policii i hasiče.

Dívky však mezitím samy ze střechy slezly a přede všemi se hájily tím, že něco takového přece školní řád nezakazuje. Jednou na tento zážitek jistě budou vzpomínat s úsměvem, nicméně teď jim hrozí i vyloučení ze školy. Jejich trest momentálně řeší ředitel gymnázia společně s pedagogickou radou.

Zuzana Doleželová

Reklama

OBEC HORNÍ MOŠTĚNICE

Katalog firem » Obce » A-K

Obec Horní Moštěnice Leží na posledním výběžku Hostýnské vrchoviny v nadmořské výšce 206 – 220 m nad mořem na okraji úrodné Hané. Obec je rozložena na pravém břehu řeky Moštěnka...