Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 17.1 °C

Strážníci budou po roční odmlce opět měřit rychlost v Přerově

Zprávy z regionu

17.5.2016

Autor: zd

Měření rychlosti bude od druhé poloviny května provádět přerovská městská policie, a to v osmi ulicích Přerova a v šesti místních částech. K tomuto kroku dojde po roční pauze. Sloužit jim k tomu bude upgradovaný radar.

Měřit rychlost budou strážníci v ulici bratří Hovůrkových, 9. května, generála Štefánika, Želatovská, Dvořákova, Osmek, Kopaniny a Pod valy. Radar budou strážníci využívat dle slov ředitele MP Přerov Omara Teriakiho k měření také v ulici U Silnice v Lýskách, v Grymovské v Kozlovicích, U Letiště v Henčlově, v Hranické v Předmostí, v Jabloňové v Čekyni a v ulici Hlavní v Újezdci.

Strážníci mají k dispozici mobilní radar, který nechali v minulých dnech opravit. Zároveň došlo k jeho upgradu. Za zprovoznění přístroje zaplatili zhruba čtvrt milionu korun. Radar byl naposled použit na začátku roku 2015, od té doby strážníci rychlost v Přerově a v místních částech neměřili.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.