Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 9.1 °C

Spolek Mapaj chystá další benefiční akci

Zprávy z regionu

5.2.2016

Autor: hcz

V neděli 28. února proběhne v prostorách haly přerovského výstaviště od 15:00 další charitativní akce s názvem Putování dobou se spolkem Mapaj. Organizátoři - spolek Mapaj - pořádají benefiční akce pro postižené děti každoročně. Tentokrát při ní předají veškerý výtěžek a vršky PET lahví dvěma malým Kristýnkám. Jedna je z Oseka a druhá z Hranic.

Kromě šermířů ze skupiny historického šermu Markus M přijdou akci podpořit i kovbojové z Holešova a Karolínka Dejová z Kopřivnice, která je na invalidním vozíku. "Na programu nebudou chybět ani ukázky sebeobrany dětí a žen, výcvik záchranářské kynologické brigády Olomouckého kraje, nebo oblíbená autoshow a hořící muž. Pro dospělé jsme přichystali několik soutěží a na závěr ohňostroj," řekl k chystanému programu Pavel Kužela ze spolku Mapaj.

Vstupné pro dospělé je 40 korun, děti zaplatí víčky z PET lahví. Občerstvení je zajištěno.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.