Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 3.1 °C

Semifinále MČR dopadlo pro mažoretky Fantasy opět na výbornou

Zprávy z regionu

11.5.2015

Autor: Team Fantasy

Minulou neděli se uskutečnilo další semifinále MČR 2015 v mažoretkovém sportu. Tentokráte přerovské mažoretky ze sportovního oddílu Fantasy bojovaly o cenné kovy v Opavě v kategorii A sóloformace baton (hůlka) a pompom (třásně).

Jelikož se jedná o sóla a duo, veškeré přípravy nesměly být podceněny a team oddílu Fantasy se co nejvíce snažil, aby děvčata na soutěžní ploše zazářila. V samotném semifinále soutěžila pouze 3 děvčata, proto bylo dosti času je profesionálně nalíčit, učesat a bylo dosti času se řádně procvičit, v některých kolech, kdy soutěží celé skupiny, totiž není na profi přípravy čas.

Jako první bojovala o umístění a postup do finále MČR 2015 v mažoretkovém sportu Kateřina Valentová, která v kategorii junior baton (hůlka) sólo získala 2. místo a postup do finále, které se bude konat 30. 5. 2015 v Karviné. Držme palce.

Další šla na řadu sóla pompom (třásně), kde v kategorii junior sólo jsme měli hned dvě kandidátky – Natálie Macháčková získala 2. místo, Adéla Krmelová získala 1. místo a obě si zajistily postup do finále, které se bude konat 23. 5. 2015 v Náchodě. Držme palce.

V kategorii junior duo pompom (třásně) získala děvčata Natálie Macháčková a Adéla Krmelová se svou sestavou Pavouci krásné 1. místo a postup do finále, které se bude také konat v Náchodě.

Děvčatům a jejich trenérkám moc gratulujeme a přejeme mnoho úspěchů ve finále MČR 2015 v mažoretkovém sportu a dalších soutěžích.

Team Fantasy

Reklama

ŠELA SPORT

Katalog firem » Obchod » Cykloprodejny

ŠELA SPORT – to je od roku 1995 specializovaná maloobchodní prodejna s kompletní nabídkou pro cyklisty. Od roku 2009 sídlíme ve vlastním rekonstruovaném objektu v Přerově na ulici Interbrigad...