Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 7.8 °C

Rok se s rokem sešel a Akuna show opět odstartovala v Přerově tenisovou akademii celebrit

Zprávy z regionu

20.6.2016

Autor: hcz

V rámci dvacátého ročníku Tenisové akademie Petra Huťky odstartoval v neděli odpoledne na náměstí TGM program hvězd s názvem Akuna show. Opět po roce se sjeli do Přerova umělci českého showbyznysu, aby svým vystoupením pobavili stovky lidí.

Nejdříve patřilo pódium kapele Travellers, která návštěvníky náměstí svými peckami dostala do varu. Po ní už nastoupily hvězdy českého showbyznysu. Role moderátora se ujal Josef Alois Náhlovský a komentátor Martin Hrdinka. Tradiční pěvecké duo Ivo Jahelka a Miroslav Paleček přivezlo do Přerova další sloky Přerovské hymny tenisového týdne a bylo to takové shrnutí za uplynulá léta. V textu zazněla jména známých přerovských rodáků jako například Pavla Vrby, Radka Štěpánka nebo slavná věta Františka Venclovského "Já su tak šťastné".
Před hymnou se ještě Ivo Jahelka prezentoval jako recitátor a publiku přednesl báseň o cyklověži.

Pak už to šlo jako na běžícím pásu. Jedna celebrita střídala druhou. Kromě Heleny Vondráčkové, slovenského objevu Andrey Zimányiové zazpívala i Šárka Marková, vystoupil Vašo Patejdl, Petr Janda, Josef Laufer nebo Felix Slováček. O zábavu se postarala jako obvykle dvojice Josef Alois Náhlovský a Josef Mladý a v závěru si nenechal ujít příležitost blýsknout se na pódiu svým "básnickým střevem" Pavel Nový.

K novým tvářím, které do Přerova zavítaly, patřila i olympijská vítězka v běhu na lyžích Kateřina Neumannová. "Dva dny stráví v Přerově i členové slovenské skupiny No Name," prozradila Daniela Huťková, manažerka pořadatelského klubu TK Precheza Přerov. Před skončením akce pozval diváky Pepa Náhlovský na tenisový turnaj hvězd, který se bude konat v příštím týdnu na zdejších tenisových kurtech.

hcz

Reklama

DUHA KLUB DLAŽKA

Katalog firem » Kultura » Agentury, organizace

Zájmový mezinárodní klub, je členem sdružení DUHA. Akce probíhají formou sportovních klání, kulturních večerů, jedno i vícedenních pobytů. Tábory pro děti, mládež, pro rodiče s dětmi.