Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.9 °C

Revivalové kapely Olympic, Divokej Bill a Katapult roztančily náměstí

Kultura

15.12.2014

Autor: hcz

Vánoční program nabírá v Přerově na obrátkách. Druhou prosincovou neděli obsadily pódium na náměstí TGM revivalové kapely Rosomák Olympic, Divokej Bill a Katapult. A byla to pořádná jízda. Revivaloví "mágové" to rozjeli na plný plyn a roztančili celé náměstí.

Program odstartovala skupina Rosomák Olympic, která vznikla v říjnu 2006 spojením blanenských muzikantů. Repertoár přizpůsobili "Rosomáci" posledním koncertním standardům Olympicu a do playlistu vměstnali všechny jejich stěžejní písně.

Po krátké přestávce vtrhla na pódium další z revivalových kapel (Divokej Bill), která po zahřívacím kole "Olympiců" dostala návštěvníky náměstí do pořádného varu. "Je to paráda, hrají skvěle, od originálu k nerozeznání. Zablbla jsem si jako zamlada," nechala se slyšet třiašedesátiletá Marie, která zatím nevynechala na náměstí ani jeden z vánočních koncertů.

Nedělní program pomalu mířil do finále. Petřvaldský Show band Katapult revival, který si získal srdce přerovských fanoušků už v loňském roce, nechyběl ani tentokrát. "Dohromady jsme se dali v prosinci 2012. 'Olda' Břeťa Hečko navrhl, abychom udělali Katapult revival, a tak se stalo," prozradili revivaloví Kaťáci, "Dědek" Jiří Martynek a bubeník Jirka Bořuta.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.