Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 3.3 °C

Restaurace Na Jižní zve na Beerfest

Zprávy z regionu

10.9.2014

Autor: hcz

Již v sobotu 13. září od 10 hodin odstartuje v prostorách parkoviště a letní zahrádky Na Jižní v Přerově první ročník Beerfestu. Kromě ochutnávky 25 druhů piva čeká na návštěvníky bohaté občerstvení a den plný zábavy a soutěží.

Návštěvníci Beerfestu si mohou pochutnat nejen na zlatavém moku s bohatou pěnou, ale i na vepřové kýtě, segedínském guláši, nebo na spoustě dobrot z grilu. Celodenní program jim nabídne od 14:00 do 16:30 také vystoupení mladých talentů.

"Od 17 do 21 hodin jsou připraveny dvě stage, na kterých se představí se svou show One man Martin, revival Elvis Presley a Duo C+ G. Pro děti nebude chybět skluzavka a prodej sladkostí," prozradil k programu organizátor Beerfestu Miroslav Šebesta.

Návštěvníci se mohou těšit na bohatou tombolu a spoustu soutěží o ceny. Akce se bude konat za každého počasí, k dispozici budou stany i deštníky. Vstupné je ZDARMA.

hcz

Reklama

Studio zdraví LaDa

Katalog firem » Zdraví a styl

Kavitace, presoterapie, vibrační plošina, přístrojová diagnostika Poradny lékařů, léčitelů Program péče o zdraví Masáže, baňkování Celulitní zábaly, redukce váhy Energetick...