Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 7.7 °C

Rehabilitační oddělení Nemocnice Přerov má nový objednávkový systém

Zprávy z regionu

25.6.2015

Autor: zd

Rehabilitační oddělení Nemocnice Přerov zavedlo nový systém v objednávání pacientů na léčebné procedury. Systém je především vstřícnější ke klientům s větším počtem předepsaných léčebných procedur, kterým nabízí úsporu času i komfortnější léčbu. Novinka totiž spočívá v zavedené plynulé návaznosti jednotlivých procedur.

"Nový systém v objednávání je zásadní změnou v kvalitě fungování rehabilitačního provozu. Díky zavedeným změnám nebudou pacienty trápit prodlevy mezi jednotlivými procedurami, budeme jim moci nabídnout plynulou léčbu bez čekání,“ uvedla vedoucí fyzioterapeutka rehabilitačního oddělení Jana Studeníková s tím, že objednávání se nyní týká každé jednotlivé procedury včetně elektroléčby a vodoléčby.

"Změnu ocení zejména pacienti, kteří absolvují větší počet procedur. Ti čekáním na chodbách trávili i desítky minut, což je díky novému systému minulostí,“ vysvětlila Studeníková a dodala, že zodpovědnost je ale nyní i na straně pacientů, kteří musí dodržovat domluvené časové termíny léčby.
Časový harmonogram návštěv a rozpis procedur je v recepci oddělení stejně jako dříve určován dle návrhu lékaře, ale vždy po domluvě s pacientem dle jeho individuálních potřeb.

zd

Reklama

OS MORAVAINVEST

Katalog firem » Finance » Pojišťovací makléři

Pojištění motorových vozidel Pojištění osob Pojištění majetku Pojištění průmyslových a podnikatelských rizik