Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.9 °C

Průmyslová zóna v areálu letiště nabývá konkrétních rozměrů

Zprávy z regionu

28.5.2015

Autor: zd

Vznik průmyslové zóny v areálu přerovského letiště v Bochoři podpořil už při své návštěvě premiér Bohuslav Sobotka. Nyní už příprava nabývá konkrétních rozměrů. První jednání se uskuteční 2. června.

ůMinisterstvo průmyslu a obchodu zřídilo pro urychlení přípravy a realizace zóny pracovní skupinu složenou ze zástupců jednotlivých resortů, dotčené samosprávy a dalších subjektů. První jednání se uskuteční už v úterý 2. června,“ informoval primátor Vladimír Puchalský, který se schůzky zúčastní a bude členem této pracovní skupiny. Výstavba zóny v místě současného letiště byla v minulých dnech podpořena předsedou vlády České republiky, je prioritou Ministerstva průmyslu a obchodu i agentury CzechInvest. Do zóny by měl přijít investor, který je příslibem několika tisíc pracovních míst. Paralelně budou pokračovat i jednání o urychlení dostavby dálnice D1, která by na zónu navazovala.

zd

Reklama

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky - klientské centrum Přerov

Katalog firem » Úřady, instituce

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR (ZP 211) působí na českém trhu již od roku 1992 a je druhou největší zdravotní pojišťovnou v zemi. V současnosti pečuje o zdraví více než 1,3...