Reklama

Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena, venku je 10.8 °C

Projekt Kola dětem: dvanáct dětí dostane za vysvědčení nové kolo

Zprávy z regionu

29.6.2015

Autor: hcz

Projekt Kola dětem, který v rámci benefice podpořila i kapela D.U.B music, přinesl peníze na nová kola pro dvanáct dětí. Ta jim budou slavnostně předána 30. června od 14 hodin v restauraci Michalov.

Za projektem Kola dětem stojí silný příběh vášnivého bikera Marka Reynoldse, jehož celoživotním koníčkem byla cyklistika. Tento biker za svého života šetřil a nezištně sbíral finanční prostředky od svých známých, aby za ně nakoupil dětská jízdní kola, která poté předával dětem z chudých poměrů. V jeho odkazu pokračuje v České republice i nadace Kola dětem. Kapela D.U.B music se rozhodla tento projekt podpořit několika koncerty.

"Po půlročním shánění peněz a následné mravenčí práci při nahánění informací o vybraných sociálně slabších rodinách a dětech, můžeme hrdě zvolat, že máme hotovo. David, Anetka,Tomáš, Lukáš, Dan, Nikol, Kája, Kačka, Patrik, Karolína, Martin a Ludmila dostanou nová kola. Dětí je dvanáct, stejně jako apoštolů. Dohromady je jim 112 let. A já můžu říci, že díky štědrosti lidí, kteří náš projekt podpořili, bude těchto dvanáct "parachů" v den vysvědčení šťastnějších než všechny blechy ze psa. A to z prostého důvodu. Odjedou totiž domů na novém kole," řekl k chystané akci frontman kapely D.U.B music Pavel Kadlíček.

Kola čekají natuněná v Sapa Bike a Andrea Radová jako světice z Kola dětem má již v kapse lístek na Leo Expres. Členové kapely D.U.B music oholeni a vyšňořeni, spolu s Českým rozhlasem a médii budou v pozoru a děti, ty se na nová kola moc těší a z nervozity mají okousané nehty.

"Stavte se kuknout, jak vypadá radost," zvou všechny do Michalova členové kapely D.U.B music. Bude to krásná podívaná.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.