Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5.2 °C

Při požáru bytu v Lipníku nad Bečvou se zranil majitel

Krimi

25.5.2016

Autor: zd

Ve středu 25. května byl ve 20:00 oznámen na operační středisko HZS Olomouckého kraje požár bytu na nám. T. G. Masaryka v Lipníku nad Bečvou. Na místě vzplály potraviny na sporáku. Majitel se nadýchal zplodin.

Na místo vyjeli profesionální hasiči z Lipníku nad Bečvou a z Hranic a dobrovolní hasiči z Lipníku nad Bečvou a Oseku nad Bečvou. "Hasiči po příjezdu zjistili, že požár vznikl v kuchyni, na hořícím sporáku našli hrnec se vznícenými potravinami. Hasiči z bytu vyvedli majitele, který se nadýchal zplodin hoření. Uvnitř bytu byl také pes, kterého se hasičům podařilo zachránit. Požár se nerozšířil mimo kuchyň, silný dým však zakouřil celý byt," popsala mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková.

Pro majitele si na místo přijela zdravotnická záchranná služba. Požár zničil kuchyňskou linku a digestoř, škoda dosáhne výše asi 20 000 Kč. Příčinou vzniku požáru bylo vznícení potravin na plotně. Plameny dostali hasiči pod kontrolu asi za 10 minut po příjezdu.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.