Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 6.6 °C

Přerovský sportovní oddíl mažoretek Fantasy sbíral cenné kovy

Sport

15.10.2014

Autor: zd

V sobotu 11.10.2014 se konal 2.ročník mezinárodní nepostupové soutěže mažoretek v Dřevohosticích, a team Fantasy samozřejmě nechyběl. Této soutěže se účastnily všechny sóloformace s náčiním baton (hůlka) a pompom (třásně). Ranní klání patřilo kategorii kadetky (8-11let) s náčiním baton a pompom, dopolední klání s náčiním baton kategorii junior (12-14let) a senior (14 a více let), odpoledne se pak utkala děvčata v kategorii pompom junior a senior.

V kategorii sólo kadetky baton se Ester Chytilová umístila na 3. místě, Kateřina Dokládalová na 6. místě, v kategorii duo kadetky baton získaly Natálie Macháčková a Adéla Langová 1. místo, v kategorii junior baton získala Kateřina Valentová 2. místo, Iveta Pospíšilíková 5. místo, v kategorii senior baton obsadila Nikola Figurová 7. místo, v kategorii duo junior baton získaly Agáta Chmelařová a Lucie Laitochová 1. místo, Andrea Dokoupilová a Monika Kotulková 7. místo. Naše kadetkovská miniformace baton se sestavou Kominíci a ve složení Kateřina Dokládalová, Kristýna Kužílková, Adéla Langová, Natálie Petrová, Ester Chytilová vybojovala 1. místo.

V kategorii sólo kadetky pompom obsadila Natálie Macháčková 1. místo, v kategorii miniformace kadetky pompom se sestavou Dalmatins a ve složení Natálie Macháčková, Kateřina Dokládalová, Adéla Langová, Bára Smolová, Natálie Petrová, Kristýna Kužílková získaly krásné 1. místo. Další sadu zlatých medailí obdržely: Adéla Krmelová v kategorii sólo junior pompom, Adéla Krmelová a Kateřina Valentová v kategorii duo junior pompom, miniformace junior pompom se sestavou Montana a ve složení Adéla Krmelová, Kateřina Valentová, Veronika Pospíšilová, Markéta Vojtková a Kristýna Ondrišová.

Co dodat! Nejen, že počasí bylo nádherné, ale i děvčatům se velice dařilo a získala pro svůj team Fantasy celkem 8 zlatých, 1 stříbrnou a 1 bronzovou medaili. Moc gratulujeme a děkujeme trenérkám Zuzaně Crhové a Kateřině Krmelové, všem děvčatům za perfektní reprezentaci své skupiny a města Přerov.

zd

Reklama

COMFOR - CITYNET Systems

Katalog firem » Obchod » Výpočetní a kancelářská technika

Prodej výpočetní a kancelářské techniky.