Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.4 °C

Přerovská kapela Arrhythmia málem "zbořila" hotel: takovou návštěvnost na koncertě kluci nečekali

Kultura

7.4.2015

Autor: hcz

Páteční večer patřil v hotelu Jana výjimečnému koncertu přerovské kapely Arrhythmia. Show si nenechalo ujít bezmála sedm stovek návštěvníků, kteří za svou kapelou přicestovali ze všech koutů republiky.

"Tak velký zájem o vstupenky jsme opravdu nečekali, obzvláště když jsme o koncertu informovali pouze prostřednictvím sociálních sítí. V průběhu roku nás lidé mohou potkat na velkém množství akcí v regionu, proto jsme se chtěli našim příznivcům ukázat i jinak, než jsou zvyklí, a představit hudební projekty, na kterých právě pracujeme," svěřil se člen kapely (violoncellista) Lukáš Man.

Na ARRHYTHMIA SHOW 2015 se tak s kapelou na pódiu objevila řada hostů (zpěváků). Velký ohlas zaznamenalo vystoupení Jaroslava Wykrenta, který svým textem a nezaměnitelným projevem okořenil známou melodii skladby v podání talentovaných muzikantů. Mezi další hosty večera patřili zpěvačka Tamara Přidalová, přerovský kytarista a zpěvák Petr Vyňuchal. V závěru večera si svoji premiéru odbyla autorská skladba Den co den v podání skupiny ARRHYTHMIA, oblíbeného moderátora a DJ rádia Haná Lukáše Kobzy se zpěvačkou Michaelou Grohmanovou.

A fanoušci? Ti byli nadšení. Magdaléna Techetová na facebooku kluků podělovala: "Moc vám kluci děkuji za nádherný večer plný krásné hudby a také milé, laskavé atmosféry, která se jen tak na koncertech nevidí. Jsem ráda, že pro nás hrajete, a moc vám přeji, ať se vám daří i nadále a ať se vám plní vaše sny. Večer byl pro mě nádherně stráveným časem, od začátku až do konce. A děkuji za promítaná úvodní slova, která pro mě osobně znamenala mnohem víc než jen začátek vašeho koncertu... Chytili jste mě za srdce, doslova... Děkuji vám."

Pozadu nezůstali ani další fanoušci. Luděk Rákos se svěřil, že byl koncert dokonalý a strejda Bigboy kapele vzkázal. "Výborná akce. Hlavně zpěv Jaroslava Wykrenta, ještě jednou potlesk pro všechny a klobouk dolů za ten výkon." Také Dana Pešková a Klára Pisková se nechaly slyšet, že byli kluci úžasní a že se už teď těší na další koncert.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.