Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 9.6 °C

Přerované vyrazili na bál do Městského domu v džínách

Zprávy z regionu

10.4.2017

Autor: hcz

Plesovou sezonu uzavřel v sobotu večer tradičně v Městském domě Korunový džínový bál. Akci, která vznikla před lety jako protiklad k honosným plesům, lidé milují. Důkazem toho byl i letos plný sál a usměvavé tváře návštěvníků.

Kapely Jen Tak II. a Re-Vox to na pódiu pořádně rozjely. Kromě rockových pecek se rozléhaly sálem i nestárnoucí hity Pavla Nováka. Dámy a pánové, kteří na ples do Městského domu dorazili, vyměnili pro tento večer róby a kvádra za džínové oblečení. Na parkatu se potkávaly známé tváře. Někteří návštěvníci nevynechají žádný ročník "džínového bálu", a tak se znají roky. "Pamatuji si na první ročník, je to jako včera. Bylo to v roce 2008 a nedílnou součástí večera byla i kapela Synkopa. Byla tady úplně jiná sorta lidí než chodí na tradiční plesy. Neumím si představit, že bychom s manželem konec plesové sezony v podobě džínového bálu vynechali. Každoročně se tady potkáváme se svými známými. Atmosféra je uvolněná a my si můžeme popovídat, zavzpomínat a zatančit... No není to skvělé?" svěřila se třiašedesátiletá Marie.

Za lístek zaplatili návštěvníci symbolické vstupné jednu korunu a sto devadesát devět korun byl kuvert. Kromě muziky a dobrého jídla nechyběla ani letos bohatá tombola.

hcz

Reklama

Městský dům Přerov

Katalog firem » Kultura

Předprodej vstupenek: Vstupenky si můžete rezervovat a zakoupit v předprodeji v Městském informačním centru (MIC) - náměstí T. G. Masaryka 7, 750 02 Přerov (Městský dům, vchod z námě...