Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8.8 °C

Přerov hostí semifinále Tenisové extraligy 2014

Zprávy z regionu

15.12.2014

Autor: Zuzana Doleželová

Od 16. do 18. prosince se v Přerově odehraje semifinálová skupina Tenisové extraligy 2014. O postup do finále se utkají družstvo TK PRECHEZA Přerov, družstvo TK Sparta Praha a vítězné družstvo ze čtvrtfinálové skupiny z Milovic.  

Těsně před vyhlášením ankety o nejlepší české tenisty Zlatý Kanár 2014, které se uskuteční 20. prosince v Městském domě, se v přerovské sportovní hale odehraje semifinálová skupina Tenisové extraligy 2014, a to od 16. do 18. prosince.

V Přerově se o postup do finále utkají družstvo TK PRECHEZA Přerov, družstvo TK Sparta Praha a vítězné družstvo ze čtvrtfinálové skupiny z Milovic. Za přerovské hráče se představí Renata Voráčová, Pernila Mendesová, Barbora Krejčíková, Jiří Školoudík, Rudolf Siwy, Dušan Lojda, Daniel Vrba, ze zahraničních posil to bude německý tenista Jan Lennard Struff (aktuálně 59. hráč světa) a Marius Copil. S Barborou Krejčíkovou přijede její trenérka Jana Novotná, wimledonská vítězka a přerovská odchovankyně.

Domácí se utkají s týmy TK Sparta Praha a vítězem ze skupiny z Milovic. Pražský tým se ve sportovní hale představí ve složení Radek Štěpánek, Marek Michalička, Michal Konečný, Ivo Minář, Barbora Záhlavová – Strýcová, Karolína Plišková, Kristýna Plišková a Kateřina Siniaková. Vítězné družstvo ze skupiny z Přerova postoupí do finále, které se hraje 19. prosince v Prostějově.

Semifinálová utkání začínají v 10:00 a vstup na ně je zdarma. Pokud chcete podpořit domácí tým v boji o finále, přijďte fandit.

Zuzana Doleželová

Reklama

OBEC HORNÍ MOŠTĚNICE

Katalog firem » Obce » A-K

Obec Horní Moštěnice Leží na posledním výběžku Hostýnské vrchoviny v nadmořské výšce 206 – 220 m nad mořem na okraji úrodné Hané. Obec je rozložena na pravém břehu řeky Moštěnka...