Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 4.1 °C

Předvánoční víkend je tady. Už víte, jak ho strávíte?

Zprávy z regionu

19.12.2014

Autor: Lenka Šimková

Nakoupit poslední chybějící dárky, upéct cukroví, najít vhodný stromeček a případně se začít poohlížet po kaprovi. Sesypalo se na vás množství předvánočních úkolů a potřebujete si vydechnout? Máme pro vás několik tipů, jak si o víkendu užít chvíle pohody. Čeká vás degustace vína, vánoční country koncert a samozřejmě myslíme i na dětskou zábavu.

Láká vás sklenka lahodného vína? Vydejte se degustovat!

Stánky na náměstí jsou plné svařeného vína a punčů, ale vám se zastesklo po sklence klasického vína? Již dnes večer můžete navštívit tradiční páteční minidegustaci v Hanácké vinotéce. A jelikož se blíží konec roku, můžete degustovat lahodné perlivé víno z jižních svahů vinařství Bunža z Bzence. Pokud vám zachutná, můžete si jej zakoupit za pouhých 116 korun! Začněte nový rok novým zážitkem a při přípitku nahraďte klasickou Bohemku právě tímto unikátem.

Freďáci přejí všem pohodové Country Vánoce

Příznivci country a také všichni ostatní, kterým se sobotní večer nechce prosedět u televize, by si neměli nechat ujít předvánoční veselici v klubu Teplo. Od 20:00 všem přítomným zahrají k poslechu i tanci Freďáci, v průběhu večera se představí také kapela Country míza. A jelikož se jedná o předvánoční akci, tak každý, kdo přinese vánoční dárek, si může vylosovat jiný. Vstupenky budou na místě za 100 korun.

Nasaďte brusle a vyjeďte na led

Vánoce klepou na dveře, ale jak to tak vypadá, do konce roku si na zamrzlém rybníku nezabruslíme. Zoufat však nemusíte, přerovský stadion již delší dobu láká na bruslení veřejnosti. Tento víkend bude bruslení patřit pouze dětem, dospěláci můžou na ledovou plochu vyrazit v průběhu příštího týdne. Po oba dny bude bruslení pro děti do 12 let od 9:00 do 10:00. Cena za hodinu strávenou na stadionu je 35 korun.

O zlém sněhuláku Sněhuráku. Co myslíte, polepší se?

Jestli přemýšlíte, co podniknete o víkendu s vašimi ratolestmi, máme pro vás skvělý tip. Loutkové divadlo Přerovský Kašpárek připravilo na nadcházející nedělní odpoledne novou pohádku O zlém sněhuláku Sněhuráku. Pohádku napsala Emilie Skálová na motivy klasické pohádky o Otesánkovi. Představení se hraje ve 14:00 a v 16:00, vstupné je 40 korun.

Lenka Šimková

Reklama

AUTOKLIMEŠ - AUTOSERVIS, PNEUSERVIS

Katalog firem » Auto - moto » Pneuservis

AUTOKLIMEŠ - Kojetínská ul. 56, Přerov AUTOSERVIS - kompletní servis všech značek aut zaměřený na VW Group a Škoda - příprava i provedení STK - pravidelné servisní prohlídky - ...