Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.7 °C

Před budovou radnice zasahovali hasiči

Zprávy z regionu

2.10.2014

Autor: zd

Včera byli v 15:50 hodi požádáni profesionální hasiči z Přerova o pomoc při úniku provozních kapalin z neznámého vozidla na náměstí T.G. Masaryka před budovou radnice.

"Hasiči po příjezdu zjistili, že olejová skvrna se táhla v délce asi 350 - 400 m od ulice Kratochvílova a pokračovala až do křižovatky ulic Bratrská - Kratochvílova - nám. T. G. Masaryka," uvedla mluvčí hasičů Vladimíra Hacsiková. Lokalita byla uzavřena.

"Vozovka byla znečištěna neznámou látkou olejové konzistence vytvářející na silnici barevné olejové skvrny. Jelikož nešlo přesně určit množství uniklé látky, informovalo operační středisko životní prostředí. Vzhledem k tomu, že v době mimořádné události v Přerově silně pršelo, neznámá látka se dostala také do kanalizace," řekla Hacsiková. Hasiči po příjezdu natáhli sorbční hady na vstupu do kanalizace a informován byl dispečink Vodáren a kanalizací Přerov.

Celou olejovou skvrnu hasiči zasypali sorbentem, který pak následně posbírali a odvezli k lividaci. Po celou dobu zásahu (asi hodinu) byly přilehlé komunikace uzavřeny. Při události nebyl nikdo zraněn.

zd

Reklama

RESTAURACE HOTELU JANA

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace Hotelu Jana nabízí luxusní klimatizované prostředí pro vaše rodinné oslavy, firemní akce nebo jen pro oběd či večeři ve dvou. Restaurace nabízí výbornou mezinárodní kuchyni.