Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 5.9 °C

Policie pátrá po dvou mužích. Neviděli jste je někde?

Krimi

23.7.2014

Autor: zd

Policie se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po dvou hledaných mužích. Prvním z nich je pětadvacetiletý Lukáš Janáček, druhým sedmačtyřicetiletý Aleš Štěpaník. Neviděli jste je někde?

"Lukáš Janáček je zdánlivého stáří ve věku 25 let, vysoký 173 centimetrů, štíhlé postavy. Má středně husté, rovné, nakrátko ostříhané tmavohnědé vlasy. Oči má hnědozelené. Má hnědé vousy a zpravidla nosí knírek a bradku. Tvar hlavy – ovál zúžený k bradě," popsala hledaného policejní mluvčí Irena Urbánková. V pátrání je od 5. května a hledá ho Okresní soud v Olomouci a Okresní soud v Přerově pro majetkovou trestnou činnost. "Předpokládaný výskyt hledaného je v Olomouci a není vyloučeno, že se pohybuje i v Oseku nad Bečvou a jeho okolí," dodala Urbánková.

Druhým mužem, po němž policie pátrá, je Aleš Štěpaník. "Hledaný je zdánlivého stáří mezi 40 a 45 lety, vysoký 170 až 175 centimetrů, střední postavy. Vlasy má světle hnědé, rovné a nakrátko ostříhané. Oči má zelené. Má světlé hnědé vousy a nosí knír. Tvar hlavy – ovál zúžený k bradě," uvedla Urbánková. V pátrání je od 3. července a hledá ho Okresní soud v Přerově pro majetkovou trestnou činnost. Pohybuje se prý hlavně po vesnicích v okolí Přerova nebo v chatových oblastech.

Policie ČR se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po obou hledaných. Jakékoliv informace k jejich pohybu, pobytu nebo výskytu mohou občané sdělit v pracovní dobu od 07:00 do 15:00 na telefonní linku 974 778 336, 974 778 337, případně kdykoliv na bezplatnou telefonní linku 158.

zd

Reklama

RJ - Cyklo Konečný

Katalog firem » Obchod » Cykloprodejny

Maxbike Rock Machine Galaxy Doplňky: přilby - Ked, Sulov, Catlike rukavice Sulov pláště - Kenda doplňky Rav X, Max 1 zámky Magnum computery Sigma osvětlení Smart ráfky ...