Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 8.8 °C

Policie pátrá po Lauře Dubnové

Krimi

2.6.2015

Autor: zd

Policie se obrací na veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání po patnáctileté Lauře Dubnové z Přerova, která žije přechodně ve Španělsku. Dívka byla naposledy viděna v Olomouci.

"Zdánlivé stáří pohřešované dívky je 15 let. Je vysoká 165 centimetrá, štíhlé postavy. Oči má hnědé, vlasy plavé barvy, rovné, středně dlouhé a nosí příčesek. Může je mít buď volně rozpuštěné s pěšinkou nebo stažené dozadu s copem. Na pravém rameni má ornament a nad ním nápis Alejandro. Tvar hlavy má oválný a zúžený k bradě. Mluví česky a španělsky. Hledá ji SIRENE Španělsko, uvedla k případu policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pohřešovaná Laura Dubnová odešla od rodiny v prosinci loňského roku a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Před několika dny byla spatřena v Olomouci na náměstí u orloje a také u vlakového nádraží. "Na sobě měla triko do pasu, černé elasťáky a černé lodičky na podpatku. Předpokládáme, že se může pohybovat a vyskytovat v Olomouci nebo Prostějově a okolí," doplnila Urbánková.

Jakékoliv informace k pobytu, pohybu nebo výskytu pohřešované osoby, která je podle vyžadujícího státu Španělsko považována za nezletilou, přijmou policisté přednostně na bezplatné telefonní lince 158, na kterékoliv policejní služebně případně v pracovní dobu od 7:00 do 15:00 na telefonní lince 974 778 336, 974 778 337.

zd

Reklama

GALERIE Přerov

Katalog firem » Obchod » Obchodní galerie a centra

Moderní dvoupatrové obchodní centrum o výměře 13.000m² prodejních ploch vzniklé v centru města na nároží ulic Čechova a Šířava. Autorem projektu je ATELIER 8000 spol s.r.o., stavbu realizu...