Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.2 °C

Pojďte na vodu: Bečvou až po soutok Moravy

Zprávy z regionu

15.6.2016

Autor: hcz

Duha Klub Dlažka připravil pro všechny milovníky vody jedinečnou možnost splout Bečvu romantickou lužní krajinou od jezu v Přerově až po soutok Moravy a ještě kousek dál. Sraz je 19. června mezi 10:00 až 10:30 na parkovišti před přerovskou chemičkou. Délka trasy je 20 kilometrů.

Všichni, kteří chtějí vidět, jak nádherně vypadá přerovská Chemička (zvenku), obdivovat nádhernou krajinu lužních lesů, krásný kraj okolo Národní rezervace Zástudánčí se zahnízděnými říčními ptáky a taky soutok dvou největších moravských řek, jsou srdečně zváni. "Přijďte se spolu s námi plavit po vodě," zvou organizátoři.

Ti, kteří mají o tento netradiční expediční výlet zájem, se musí přihlásit nejpozději do středy do 12 hodin na webu Dlažky. Věk účastníků je omezen. Od 15 let samostatně, s doprovodem možno i mladší - od 9 let (mladší jen po dohodě). Je nutno počítat, že na palubě lodi strávíte zhruba 5 hodin čistého času. Doprava je vlastní. Cíl cesty je v Kojetíně.

Více informaci na přiloženém plakátku nebo na telefonu 603 886 644.

hcz

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.