Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 7.1 °C

Pohádková Laguna je tu   

Zprávy z regionu

9.6.2017

Autor: hcz

Dobrý a mnohokrát vyzkoušený recept na pohádkové odpoledne znají organizátoři ORIZARA - Pohádkovým lesem TOM Lišáci. Je to jednoduché. Vezmou se známé pohádky, přidá pár nápadů, sežene houf schopných organizátorů, což je velice vzácná přísada, vše se okoření dávkou humoru a legrace, přizdobí kostýmy a maskami, a to celé se podává dětem a jejich rodičům na vhodném místě v předem stanovený čas, nejlépe za slunečného počasí. A ten nastane v sobotu 10. června. Start 26. ročníku Pohádkového lesa je od 14:00 do 15:30 na přerovské Laguně u restaurace Bašta u Dokládalů.

"V lese plném překvapení a zábavy budou čekat hrdinové známých pohádek. Úkolem rokolů (rodinných kolektivů) je vyhledat pohádková stanoviště a svým vtipem, šikovností a hlavně smyslem pro humor pomoci z nesnází pohádkovým postavám. ORIZARO není určeno jen dětem, ale je zaměřeno na pobavení celé rodiny a k úspěšnému splnění úkolů je třeba úsilí všech jeho členů. Trasa je vhodná i pro rodiny s kočárky," zve na start všechny milovníky pohádek Ladislav Župka z pořádajícího turistického oddílu.

Po absolvování pohádek bude příležitost se na Baště posilnit a občerstvit a vyzkoušet štěstí v tradičním losování o ceny. Přijďte všichni.

hcz

Reklama

Svaz tělesně postižených v ČR, o.s.

Katalog firem » Úřady, instituce » Obecně prospěšné společnosti

Odborné sociální poradenství, sociálně akviziční služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením, půjčovna kompenzačních pomůcek sponzorovaná Svazem tělesně postižených v ČR, o.s.