Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 8.7 °C

Počasí komplikuje dopravu. Srážka dvou aut u Kojetína si vyžádala zranění, silnice byla neprůjezdná

Krimi

27.1.2015

Autor: zd

Dnes kolem šesté hodiny došlo k nehodě u Kojetína, při níž se srazila dvě auta. Řidič jednoho z nich se lehce zranil. Škoda byla vyčíslena na 130 tisíc korun. Místo nehody ve směru z Kojetína na Chropyni bylo po dobu šetření a odstraňování následků nehody neprůjezdné až do půl deváté.

"Z prvotního šetření vyplývá, že devětatřicetiletý řidič vozidla Škoda Fabia, který jel směrem na Kojetín, pravděpodobně nepřizpůsobil jízdu stavu a povaze komunikace a povětrnostním podmínkám a ze zatím přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se čelně střetl s vozidlem VW Caddy, které řídil devětadvacetiletý řidič," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Podle prvotních informací došlo k lehkému zranění řidiče vozidla Škoda Fabia, který byl převezen do přerovské nemocnice na ošetření. Doba léčení nebyla zatím upřesněna. Alkohol u obou řidičů vyloučila dechová zkouška, hmotná škoda byla vyčíslena na 130 tisíc korun. Komunikace byla zcela zprůjezdněna krátce po půl deváté ráno.

zd

Reklama

HOSPŮDKA ANIČČIN DVŮR

Katalog firem » Obchod » Květinářství

Hospůdka je součástí areálu Aniččin dvůr na Čechově ulici. Najdete zde domácí kuchyni s tradičními jídly, polední menu po celý týden, grilované speciality na skvělém grilu, pivo, víno...