Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pivovar Zubr se přichystal na Dny NATO. Čepovat se bude speciál Zubr Extra Force

Zprávy z regionu

16.9.2016

Autor: Zuzana Doleželová

Ani letos nebude pivovar Zubr chybět u Dnů NATO. Pro nadcházející víkend si připravil i novinku - speciál Zubr Extra Force, takže i v Ostravě se budou moci přesvědčit o síle Zubra.

Foto: Jan Procházka

"Spojení silných strojů a síly piva Zubr funguje již čtvrtým rokem a my věříme, že i právě naše pivo je jedním z důvodů spokojenosti návštěvníků této jedinečné akce. Opět jsme u příležitosti Dnů NATO uvařili speciál Zubr Extra Force," sdělil ředitel pivovaru Tomáš Pluháček a dodal, že se během víkendu představí také nové ochucené nealkoholické pivo Zubr Indian Cherry.

Speciálem Extra Force si mohou zpříjemnit nadcházející akci návštěvníci již čtvrtým rokem. Pro tento 12,5° ležák je typická výrazná hořká chuť se chmelovým aroma. Je uvařen podle tradiční receptury za použití regionálních surovin a v ležáckých tancích zrál 70 dní. 

Návštěvníci se mohou těšit i na čtyřikrát chmelený Zubr Grand a nealkoholický Zubr Free. Veškeré informace o akci naleznete tady. Vstup je zdarma.

Zuzana Doleželová

Reklama

Městys Dřevohostice

Katalog firem » Obce » A-K

Městys Dřevohostice se rozkládá po obou březích říčky Bystřičky, asi 15 kilometrů jihovýchodně od Přerova, na okraji Hostýnské vrchoviny. V současné době zde žije asi 1500 obyvatel a k...