Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 11.8 °C

Pirát na motorce ujížděl policii. Bez řidičáku, s neregistrovanou motorkou a opilý

Krimi

9.4.2015

Autor: zd

Včera večer chtěla policejní hlídka zkontrolovat v Penčicích projíždějící motocykl. Řidič však na znamení k zastavení nereagoval a začal policistům ujíždět směrem na Nelešovice. Policisté se za ním rozjeli, řidič však na výzvy k zastavení nereagoval, vjel do pole a ujížděl směrem na Nelešovice. Nakonec jej policisté dopadli a nestačili se divit - žádný řidičák, vozidlo vyřazené z evidence a ještě navrch alkohol v dechu.

Policistům se řidiče podařilo zastavit v Nelešovicích, kde jej zkontrolovali. "Jednalo se o třiadvacetiletého muže z Přerovska. Při kontrole policisté zjistili, že muž jel na motocyklu, který je trvale vyřazen z evidence, má na něm registrační značku z jiného motocyklu (rovněž trvale vyřazeného z evidence) a nevlastní řidičské oprávnění. Provedenou dechovou zkouškou mu naměřili 0,50 promile alkoholu v dechu," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková. Policisté ho zajistili a převezli na policejní služebnu. Nyní je podezřelý ze spáchání přestupku proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, který bude po zadokumentování zaslán příslušnému správnímu odboru k projednání.

zd

Reklama

Prodejna svítidel - Blanka Vejrostová

Katalog firem » Obchod » Svítidla

Již 18 let prodáváme kvalitní interiérové i exteriérové svítidla, stolní lampy, instalační materiál, žárovky, vypínače, zářivkové tělesa, trubice. Vše také v provedení LED.