Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 9.9 °C

Oslavit 144. narozeniny pivovaru Zubr přišlo přes 4 000 lidí

Zprávy z regionu

23.4.2016

Autor: hcz

Pivovarskou sezonu v Přerově zahájila narozeninová oslava pivovaru Zubr. Před 144 lety byl položen základní kámen pivovaru Zubr, a proto pivovar přichystal k tomuto jubileu pro své věrné velkolepou oslavu, na kterou zavítalo 4 200 lidí. Program odstartoval Pavel Novák & Black Rose, poté následovaly kapely Cookies, Penzistor, Stará Dobrá Ruční Práce, ale i populární slovenská skupina Desmod. Součástí oslav byla také autogramiáda s úspěšnými hokejisty HC Zubr Přerov a možnost přihlásit se do fanklubu pivovaru Zubr.

Ti, kteří se do fanklubu zaregistrovali, získali celoročně zajímavé výhody a účast v soutěži Pivní stezka za Zubrem, která odstartuje 1. května a poběží až do konce roku 2016 ve vybraných 50 provozovnách. "Velmi si vážíme přízně našich zákazníku a fanklub je dalším způsobem, jak se jim za ni odvděčit," řekl ředitel pivovaru Zubr Tomáš Pluháček.

Pivovar Zubr praskal ve švech. Tolik lidí nikdo nečekal. Oslavu si nechtěl nikdo nechat ujít. Všechna piva byla k dostání za 20 korun a prvních 144 návštěvníků dostalo zlatavý mok zdarma. "Děkujeme všem, kteří přišli s námi oslavit naše 144. narozeniny. Byla to díky všem fanouškům skvělá akce. Těší nás, že rok od roku si do pivovaru nachází cestu stále více lidí a letošní rok předčil všechna naše očekávání. Dorazilo přes 4 200 návštěvníků, kteří vytvořili jedinečnou atmosféru, a my už se těšíme na červnový Zubrfest, který usilovně připravujme. Opět na viděnou 25. června v našem pivovaru," dodal ředitel.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. Pivovar je držitelem ocenění Klasa A a Regionální potravina a známky CHZO "České pivo". Nejprodávanějším pivem z produkce je 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal absolutní vítězství v degustační soutěži Zlatý pohár PIVEX 2016 (Zubr Premium); 1. místo v kategorii ležáků (Zubr Premium), 1. a 2. místo v kategorii výčepních piv (Zubr Gold; Zubr Classic) a 3. místo v kategorii tmavých piv (Zubr Classic tmavý). V soutěži České pivo 2015 zvítězil v kategorii světlé ležáky (Zubr Premium) a druhá místa ve svých kategoriích získala piva Zubr Grand, Zubr Classic a Zubr Classic tmavý.

hcz

Reklama

Sportovní centrum Mlýn

Katalog firem » Sport » Sportovní zařízení, centra

Moderní fitness centrum s největší cardio zónou, squash, badminton, velká nabídka skupinových cvičení, dětský koutek, kulečník, ping-pong