Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.7 °C

Opilý mladík chtěl skočit z viaduktu. Sebevraždu mu rozmluvil až vyjednavač

Krimi

13.10.2014

Autor: zd

Sobotní večer byl pro policii velmi rušný. Několik hlídek zaměstnal pětadvacetiletý muž, který vyhrožoval sebevraždou. Byl opilý a chtěl skočit z viaduktu. Díky policejnímu vyjednavači od svého plánu upustil a skončil jen na záchytce.

V sobotu kolem deváté hodiny večer přijali policisté na tísňovou linku 158 oznámení od pětadvacetiletého muže z Přerovska o tom, že chce ukončit svůj život na jednom z železničních viaduktů nedaleko Hranic. "Na místo bylo okamžitě vysláno několik policejních hlídek, včetně policejního psovoda. Hlídky prohledávaly nejen okolí viaduktu, ale také místa kolem železniční trati. Policistům se podařilo lokalizovat jeho mobilní telefon. Policejnímu vyjednavači se s ním podařilo spojit a přesvědčit ho, aby upustil od svého jednání. Díky tomu se také podařilo určit místo, kde se mladý muž nachází," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková s tím, že tam byl vypátrán policejním psovodem. Byla u něj provedena dechová zkouška, mladík nadýchal 2,11 promile. "Na základě lékařského vyšetření byl umístěn do protialkoholní záchytné stanice v Olomouci a poté předán do příslušného zdravotnického zařízení," uvedla na závěr Urbánková.

zd

Reklama

ELSON auto s.r.o.

Katalog firem » Auto - moto

Jsme ryze českou společností, která působí na českém i zahraničním trhu již od roku 1990. Naše společnost je postavena na vlastním vývoji a výrobě kvalitních střešních nosičů a pří...