Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 5.4 °C

Obnažoval se před dívkami. Otec jedné z nich muže zpacifikoval

Krimi

23.4.2014

Autor: zd

Na nedělní večer jen tak nezapomenou tři dívky z Přerova. Uprostřed ulice se přímo před nimi začal obnažovat čtyřicetiletý muž. Jedna z nich neváhala a zavolala otci, ten ho zpacifikoval. Přivolaná policie zjistila, že muž z Kroměřížska už byl za stejný čin potrestán. Teď mu hrozí až tři roky vězení.

Ze spáchání trestného činu výtržnictví je podezřelý čtyřicetiletý muž z Kroměřížska, který se v neděli krátce po osmé hodině večer na jedné z ulic v Přerově obnažoval před třemi dívkami, z nichž nejstarší bylo osmnáct let. Jedna z nich na nic nečekala a zavolala svému čtyřiatřicetiletému tatínkovi, který na místo hned dorazil. "Když muže upozornil na to, jak se chová, chtěl ho výtržník napadnout. Čtyřiatřicetiletý muž však jeho útok vykryl a výtržníka odstrčil. Ten upadl na zem, kde zůstal ležet. Otec dívenky přivolal okamžitě RZS a také policii. Výtržník byl převezen do nemocnice na ošetření, kde zůstal hospitalizován na pozorování. Rozsah jeho zranění není v tuto chvíli přesně znám," uvedla k případu policejní mluvčí Irena Urbánková. Přivolaní policisté zjistili totožnost výtržníka a také to, že v nedávné minulosti byl již za stejný trestný čin odsouzen a potrestán Okresním soudem v Kroměříži. Nyní mu hrozí až tříletý pobyt za mřížemi.

zd

Reklama

Optika Mitáš s.r.o.

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Velký výběr slunečních brýlí s polarizací. Sleva 40% na multifokální čočky, sleva 30% na zabarvovací čočky a na PC filtr, 20% na ztenčené čočky. Na počkání provádíme také drobné opravy. Měření zraku Po-Pá 8:00-17:00 (dle domluvy), bezbariérový vstup.